Laddarpaket – Enervit

Ge dig bästa laddningen inför långloppet!

Se till att ge dig själv de bästa förutsättningarna inför ditt nästa långlopp!

Fulladdad!

För en rejäl fulladdning rekommenderas att äta åtta stycken PreSport Apelsin. Ta två PreSport Apelsin med tre timmars mellanrum vid tre tillfällen dagen innan. Fortsätt med två PreSport Apelsin två timmar innan start.

Om man äter PreSport till frukost förvandlas den sista måltiden inför ett lopp till en utmärkt lösning med rätt kolhydratbelastning.

För att bli fulladdad behöver du 8 stycken Enervit PreSport Apelsin och för den extra boosten 1 styck Enervit PreSport Cola med koffein.

Halvladdad 😉

För en halvladdning rekommenderas att äta fyra stycken PreSport Apelsin. Ta en PreSport Apelsin med tre timmars mellanrum vid tre tillfällen dagen innan. Fortsätt med en PreSport Apelsin två timmar innan start.

Om man äter PreSport till frukost förvandlas den sista måltiden inför ett lopp till en utmärkt lösning med rätt kolhydratbelastning.

För att bli halvladdad behöver du 4 stycken Enervit PreSport Apelsin och för den extra boosten 1 styck Enervit PreSport Cola med koffein.

Extra boost!

Ovanstående laddning kan med fördel utökas med Pre Sport Cola som innehåller koffein 15-30 minuter innan aktivitet.

Enervit PreSport

Enervit PreSport är en kolhydratladdare i geleform som ger optimal inlagring av kolhydrater inför stora fysiska ansträngningar. PreSport hjälper dig att bibehålla dina glykogendepåer tills du behöver dem, den är fettfri och har ett lågt GI.

Att produkten har hög koncentration av kolhydrater gör dessutom att du kan ha maximalt fyllda depåer utan att känna dig proppad!

* vi har inga färdiga paket i webshopen just nu så du får lägga till produkterna själv, som tack för hjälpen skickar vi med en Tivolistång 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *